Blyertspenna, om man ändrar sig

blyertspennaEn blyertspenna kan vara smart att använda, speciellt om man vet att man ofta kan skriva fel eller vill ändra sig. En blyertspenna går att skriva med, och sedan sudda bort. Bläck är något svårare att få bort, om man inte har tip-ex. Att skriva med en blyertspenna gör att man ofta slipper kladda över felen, och ens text ser ofta något snyggare ut.

http://blyertspenna.se

Att använda blyertspenna kan även vara smart när man löser korsord, sudoku och liknande. Speciellt om man är nybörjare och vet med sig att man antagligen kommer göra några fel – då vill man helst ha använt en blyertspenna man lätt kan sudda bort igen.

En blyertspenna är dessutom inte särskilt dyr, vilket gör att man kan ha flera hemma. Behöver man skriva något väldigt viktigt som man inte vill ska gå att sudda bort, kan man alltid börja med att skriva med sin blyertspenna och sedan fylla i med bläck.

En blyertspenna är väldigt användbart, och många gånger behöver man faktiskt skriva ner saker. Ibland händer det också att man lätt tappar bort sin blyertspenna, och att då förvara dem på samma ställe, eller ha flera stycken liggandes hemma kan vara en bra idé. Då hittar man lätt sin blyertspenna när man behöver den.