Whiteboardtavla – många tillbehör

whiteboardtavlaPrecis som till nästan allt annat finns det olika tillbehör du kan köpa till din whiteboardtavla. Det vanligaste tillbehöret som nästan alla vill ha är en pennhylla. Där kan du ha både pennor och sudd till din whiteboardtavla. Pennhyllan sätts fast i nederkant på din whiteboardtavla och beroende på vilken storlek du har på din whiteboardtavla finns olika långa pennhyllor till den. Till stora tavlor föredras ofta långa pennhyllor så det går att förvara fler pennor eller annat praktiskt där.

Linjaler till exempel. Har du en magnetisk whiteboardtavla kan du också köpa till en magnetisk pennhållare med plats för flera pennor att fästa på tavlan. Vill du dekorera din whiteboardtavla kan du också göra det. En blå linje längst med hela nederkanten till exempel. Magnetiska dokumenthållare finns också att köpa till. Bra att ha är självklart rengörningsprodukter. Det finns speciella rengörningsdukar till whiteboardtavla men också rengörningsmedel som inte förstör ytan. Sedan finns det en del småsaker att köra till som magneter självklart, uppdelningstejp eller magnetband om du behöver dela upp din whiteboardtavla i olika sektioner. Även en laserpekare kan vara praktiskt att ha för att peka ut något men samtidigt stå en bit ifrån.