Hyra hjärtstartare

hjärtstartare 2Att köpa en hjärtstartare är en dyr kostnad även om det bara är en engångskostnad. Alla företag kan ha svårt att lägga ut den summan direkt, men om ni bestämmer er för att hyra hjärtstartare slipper ni den kostnaden. Att hyra hjärtstartare kan också ha många fördelar jämfört med att köpa hjärtstartare. Att hyra hjärtstartare innebär att ni kommer att betala en månadskostnad på några hundralappar, men de flesta företag som hyr ut hjärtstartare erbjuder ofta olika paket. På så sätt kan ni alltid se till att ha en uppdaterad hjärtstartare som fungerar om eller när den behövs. Något som ingår i månadskostnaden är ofta service och övrigt underhåll också, så att kunden ska slippa tänka på det. Att hyra hjärtstartare innebär också att ni skriver på ett avtal, ofta gäller avtalet en hyresperiod på 2 år. När sedan avtalsperioden är slut så erbjuder ofta företaget som du bestämt hyra hjärtstartare av att ni kan få köpa hjärtstartaren till en mindre kostnad. Många väljer dock att förlänga avtalstiden med en nyare hjärtstartare. Att ha en hjärtstartare på arbetet till exempel kan kännas som en bra säkerhet för både dem som arbetar där och för dem som är besökare.